Sensommerfest

Lørdag 21. september ble det arrangert sensommerfest for alle i DaaeKvartalet. Alle de glade gjestene gjorde dette til årets store sosiale happening for oss i DaaeKvartalet.

Værgudene vartet opp med en av høstens aller fineste og varmeste dager - som matchet godt til kveldens tema ”Sensommerfest”. Når vi samtidig var så heldige å få innvie de nye lokalene til restaurant Vest var strålende rammer lagt for kvelden.

Kvelden startet med servering av nydelig mat fra Skrøppatausene og Vest, før Glenn åpnet baren med sin spesial drinkmeny. ”Husbandet” Groove Gerilja” løftet stemningen til stadig nye høyder utover kvelden med sin hit-parade. Strålende fremført, og godt hjulpet av ”skjulte talenter” fra DaaeKvartalet.  

I DaaeKvartalet er det tradisjon for å markere jubileum, gode fester og andre hyggelige sosiale sammenkomster. Tiltak som settes stor pris på blant oss leietakere og andre med tilknytning til kvartalet. Stor takk til alle som bidro til en uforglemmelig kveld!

Pssst! Restaurant Vest kan varmt anbefales et besøk! Variert og nydelig meny, hyggelig betjening, alle rettigheter og åpent alle dager.

Tilbake til Aktuelt