Musikktorget – et samlingspunkt for musikkinteresserte

Mange i musikk- og kulturbransjen har hatt en tøff periode under pandemien. Slik har det heldigvis ikke vært for Musikktorget i DaaeGården. Butikken opplever sterk vekst i koronatiden.

Musikk er viktig for mange, og i koronatiden har mange brukt mye tid på sine hobbyer. Hos Musikktorget har keyboard, gitar og bass vært veldig populært i denne tiden. Ofte blir salget dratt av ungehåpefulle talent som følger artister i ulike kanaler på nett. Når de ser hvilke instrument og utstyr idolene kjøper – da vil de også ha det samme.

Nå som langt flere møter går på nett er det også mange som kjøper mikrofoner for bedre lyd fra hjemmekontoret.

Levende miljø
Gjengen på Musikktorget er levende opptatt av musikk og har mål om at butikken skal by på god stemning og mulighet for fagprat blant likesinnede. Vi føler at kundene har blitt en del av vår identitet, og det er akkurat slik vi ønsker det, sier butikksjef Kai Kvalsund. Med få slike butikker igjen har de besøk av engasjerte kunder fra et stort omland. En viktig kundegruppe for Musikktorget er også det offentlige, slik som fylket, kommuner, kirker, skoler og kulturskoler.

Butikken er også godkjent lærlingebedrift. Butikksjefen er glad for å ha ungdommene der. De er engasjerte og kjempeflinke, samtidighjelper de oss ofte også til å fange opp nye trender og impulser raskere, sier han.

Julegaver
Hvis du mangler ideer til julegaver for noen som er musikkinteressert anbefaler vi et besøk i butikken for gode tips. Nå som det går mot jul bugner butikken av godsaker og spekteret er stort. Du kan finnemange flotte julegaver her, enten du jakter et gitarplekter for en tier eller fantastisk Yamaha digitalt flygel til 100 000 kroner. Årets slager ventes å bli mikrofoner og USB lydkort. Med dagens teknologi kan i praksis hvem som helst produsere sin egen musikk med slikt utstyr, og det er det mange som gjør. Det er fantastisk kjekt å se alle drømmene som skapes i butikken, sier Kai.

Spjelkavik gitarskole
I etasjen under selve butikken finner vi Spjelkavikgitarskole. Dette er en privat gitarskole som tilbyr undervisning for alle, fra unge nybegynnere til godt voksne. Skolen bidrar til å skape et levendemusikkmiljø i og rundt butikken. Planen er å også etablere et tilbud med sangpedagog i tilknytning til butikken og det kan bli en realitet allerede pånyåret.

Verksted
Alle instrumenter fortjener å bli tatt vare på. Hos musikktorget kan du få utført reparasjon, stemming og vedlikehold av dine instrument, enten det er blåsere, strengeinstrument eller elektronikk.

Nettbutikk
Med en rikholdig nettbutikk på musikktorget.com når de også kunderover hele landet. Sjekk den ut!


...og om du er klar for å spille inn din egen musikk så finner du sannelig et fullspekket ministudio til leie i butikken

Tilbake til Aktuelt