Ledige lokaler i DaaeKvartalet

Vi har nå ledig to lokaler i DaaeKvartalet. Det er kontorlokale (ca 180 m2) i Daaegården, og et lokale i Agrinorbygget innredet med behandlingsrom.

Ledig lokale i Agrinorbygget, Langelandsvegen 15

Lokalene har god og enkeladkomst fra Langelandsvegen. Ligger i DaaeKvartalet. Kort vei til Moa bussterminal og Moa Amfi. Lokalet ligger i 1. etasje med fasade mot rundkjøringen ved Helsehuset på Moa. Det er mulighet for leie av garasje/p-plass. Tilgang til kantine i Daaeskogen næringsbygg.

Lokalene består av en resepsjon/venterom og tre romslige behandlingsrom med vask. Lokalene er bygd som behandlingsrom med gode lyd krav. Normal god standard. Areal 62-67 m2.

https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=235020144

Interessert? Kontakt Inger Johanne Langeland, tlf 928 43 293

 


Ledig lokale i DaaeGården, Langelandsvegen 1 (UTLEID)
Lokalet i 2. etasje utgjør brutto ca. 179 kvm + ca. 15%andel fellesareal. Totalt 192,5 m².

Lokalene rommer 4 cellekontor mot nord og et cellekontor mot øst, stort møterom mot syd-øst, samt store sosiale- og kontorlandskap soner i midten, kjøkken i sosial sone, data/kopi/arkiv rom og garderobe og toalett. DaaeGården har parkeringsanlegg i kjelleren.

Lokalene er lyse og fine, og fremstår som nye og moderne.

Beliggenhet
DaaeGården er et kontor- og forretningsbygg beliggende på Moa, rett vest for kjøpesentrene AMFI Moa. Bygget ligger helt ut mot rundkjøringen Borgundvegen - Langelandsvegen.

Standard
Lokalene har dels tepper og dels laminat på gulv, hvitmaltevegger i sosialsone med mørkere farger mot cellekontorene mot nord.

Store åpne lokaler med rikelig med dagslys. Deler av lokalene er innredet med åpent landskap, cellekontor og møterom. Lokalene har adgangskontroll.

Ventilasjon med kjøling for et optimalt inneklima. Flere av rommene har lokal styring for varme og ventilasjon med +/- 2 grader. Bygget har energimerking B og C som er meget bra.


For ytterligere informasjon se nedlastbart utleieprospekt i finn annonsen.
https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=228861663

 

Tilbake til Aktuelt