Ledig kontorlokale i Daaegården

Flott og moderne lokale med god eksponering blir ledig.

I 2. etasje i Daaegården holder i dag Årim til i fine, lyse og moderne kontorlokaler. De skal flytte til området rundt Bingsa for å få stordriftsfordeler. Dette gjør at det i etasjen blir fristilt ca. 536 m² til nye leietakere. Lokalene er inndelt med 18 kontor, 4-6 i landskap, resepsjon, 2 stk. møterom samt bespisningsarealer, garderober og toaletter.

Bilder og mer informasjon om lokalene finnes på Finn.no: https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=333541611
Annonsen har Finn-kode: 333541611

Daaegården er et kontor- og forretningsbygg beliggende på Moa, rett vest for kjøpesentrene Amfi Moa. Bygget ligger helt ut mot rundkjøringen Borgundvegen - Langelandsvegen. Eiendommen ligger lett tilgjengelig, og har en strategisk god beliggenhet. Det er parkeringsplasser i to underetasjer.

Daaegården ble offisielt åpnet i 2010, og fremstår som et landemerke på Moa. Bygget inneholder et bredt spekter av leietakere i en rekke bransjer fordelt over 7 etasjer. To av etasjene er forbeholdt parkering under jorden, tre etasjer med kontorer og to etasjer med butikker og spisesteder.

Innvendig kjennetegnes Daaegården av det lyse atriumet som gir lys ned fra taket i 4. etasje og ned til 1. etasje. I atriumet er heisen og trappeløpet godt synlig. Alle forretningslokalene vender seg ut mot gateplan og inn mot atriumet. Det er glassvegger mot fellesarealene.

I Daaekvartalet er det over 70 leietaker fordelt over tre bygg.

Tilbake til Aktuelt