Ålesund Øre-Nese-Hals

Ålesund Øre-Nese-Hals har klinikk i Daaeskogen næringsbygg

Klinikken er en spesialistpraksis for utredning og behandling av lidelser i øre-nese-hals området. Innehaver er Tone Stokkereit Mattsson, Spesialist ØNH, PhD. Klinikken har offentlig driftsavtale tilknyttet Helse Midt. Pasienter betaler vanlige egenandeler, men må ha henvisning fra lege.

Klinikken består av ØNH-lege, Tone S. Mattsson, PhD. Hun har mangeårig erfaring som overlege ved ØNH-avdelingen ved Ålesund Sykehus og doktorgrad på hjernes hørsel. Hun er også faglig leder for Norsk Kvalitetsregister Øre-Nese-Hals, Hørselsregister for barn, og arbeider for en bedre hørselsomsorg.
Gøril O. Blengsli er audiograf og har jobbet som audiograf siden 2007. Hun trives veldig godt i yrket, liker de tekniske utfordringene og er glad for å kunne hjelpe mennesker til å få en lettere hverdag.
Anita Parr Yksnøy er vår erfarne helsesekretær som møter alle pasientene med et smil.

Vi har en fullverdig hørselssentral som tilbyr det nyeste innen hørselsutredning og høreapparattilpasning. I tillegg tilbyr vi utredning og behandling av de fleste øre-nese-hals lidelser. Vi har også søvndiagnostikk, allergitesting, svimmelhetsutredning og utfører inngrep i lokalbedøvelse.

Vi opplever at pasientene setter pris på tilbudet og det er kjekt å kunne bidra til en styrkning i faget, både innen hørselsomsorgen og øre-nese-hals generelt.

Kontaktinfo:
Telefon: 70 15 55 50
E-post: post@aalesund-onh.no

Hjemmeside: www.aalesund-onh.no

Tilbake til Aktuelt