ROM AS

ROM AS har kontor i DaaeGården, første etasje. Her jobber interiørarkitektene Milla Krogstad (MNIL) og Karoline Skytterholm Gullaksen (MNIL), samt Dagfinn Støylen som er daglig leder og prosjektleder.

Interiørarkitektene jobber med kreative dimensjoner og søkeralltid å finne gode løsninger for rom. De beste prosjektene får man gjerne om interiørarkitektene deltar fra tidlig fase, og kan delta i planlegging og utforming av arealene, materialer og ikke minst belysning. 

For et best mulig sluttresultat er en viktig del av arbeidet også å koordinere og samarbeide med håndverkere. I tillegg til snekkere/tømrere gjelder dette også fag som rør, elektrisk og ventilasjon.  

I ROM AS er de opptatt av materialvalg som understøtter godbærekraft og varighet, og dette gjelder også når det kommer til estetikk.  

Typiske prosjekter er arbeidsplasser, kontor og offentlige bygg. ROM AS har gjort flere prosjekter i DaaeKvartalet, blant annet i arealene til Bufetat og deler av fellesarealet i DaaeGården. Andre eksempler fra nærområdet er inngangspartiet i boligkomplekset Borgundveien 151 og senest en stor og spennende oppgradering av kontorlokalene til Koppernæs i Breivika.  

De gjør også en del oppdrag knyttet til plassbygde/tilpassede innredninger, skap og garderober etc. Også for private hjem. Ta gjerne kontakt om du ønsker å diskutere muligheter. 

På referanselisten til ROM AS finner man bedrifter som

Aksla Tannhelse AS – Ålesund
Devoldfabrikken (Kantina Kafé, Tøysekoppen, Utsikten) – Langevåg
Giske Eiendom AS – Ålesund
Converto AS – Ålesund
Global Sales AS – Ålesund
Reknes AS – Ålesund
Apolollonia Tannklinikk – Ålesund  

For flere referanser og mer info kan du gjerne besøke www.rom.as

Tilbake til Aktuelt