Moakonferansen 2021

Moakonferansen 2021 arrangeres den 21. oktober. Dette blir den femte Moakonferansen i rekken siden 2013. Har du sikret deg billetter?

Årets konferanse byr på engasjement og mange spennende foredrag som vil belyse viktige tema som angår oss alle når det kommer til utvikling av byen og regionen vår.

Første del av konferansen har fått tittelen det viktige Vestlandet. Her vil Jon Askeland, fylkesordfører i Vestland, presentere sineperspektiv i foredraget Lykkes Vestlandet, lykkes Norge. Kristine Dahl sitt innlegg har tittelen Hva skjer når "Norvegen" ikke stopper ved Stad. Med Stad skipstunnel står vi foran et nytt kapittel i skipstrafikken langs kysten, både med tanke på sikkerhet, strekning og mulighet for raskere transport av folk og gods langs kysten av Vestlandet.

De to neste bolkene av konferansedagen vies til tema og foredrag knyttet til by- og regionsutvikling. Har får vi gode oppdateringer på lokal utvikling, status på arealplanen for Moa, samt arkitekt Niels Torp sin visjon for mulig utvikling av Ålesund. Silvija Seres og Reidar Almås vil presentere mer vide og fremtidsrettede perspektiv på drivkrefter og utviklingstrekk som påvirker oss.

Dagen avsluttes med paneldebatt ledet av Ole Rolfsrud.

Årets konferansier er NRKs Ole Rolfsrud, en blid brandøling mest kjent som kunnskapsrik sportsanker og ivrig programleder for «Alle mot en». Han er også opptatt av den sunnmørske ånden, og kommer nok til å utfordre oss på om det fortsatt er tak i Sunnmøringen.

Du kan kjøpe billetter til konferansen på vår hjemmeside www.moakonferansen.no

Tilbake til Aktuelt